Mapeli

 

on voittoa tavoittelematon hanke, joka tarjoaa tietoa ja tukea venäjänkielisille rahapeliongelmista kärsiville sekä heidän läheisilleen Suomessa.

 

Sivustoltamme voit lukea yli 50 artikkelia, löytää apua ja tukea anonyymin chatin kautta ja tutustua organisaatioihin, jotka ovat valmiita auttamaan.

 

Kaikki palvelumme ovat ensisijaisesti toteutettu venäjän kielellä, mutta meihin voit olla yhteydessä myös suomeksi.

 

Chat

Tarjoamme venäjän kielistä neuvoa ja tukea anonyymin chatin kautta

maanantaisin 10-13

ja torstaisin 13-16

Chatti löytyy tämän sivun oikeasta alakulmasta.

Testi

 

Rahapelaamisen haitat -testi (PGSI)

Ennen kuin otat yhteyttä meidän anonyymi chattiin , suosittelemme, että teet testin uhkapeli riippuvuuden vakavuuden määrittämiseksi. 

Rahapelien matematiikka

Miten pitkäveto toimii, minkälainen voittoprosentti on rahapeliautomaateissa tai miksi kasino on aina voitolla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaukset täältä. 

Peliriippuvuuden psykologia

Näiden artikkeleiden avulla voi havainnoida, miten syntyy riippuvuus ja, miten siihen kannattaa reagoida. Suosittelemme näiden lukemista kaikille. 

Haluatko auttaa omaa peliriippuvaista läheistäsi? Tästä löytyy hyviä vinkkejä, miten lähestyä ongelmaa ja miten tukea läheistä oikein.

Miten auttaa?

Tarvitsetko apua itse?

Huomasit itselläsi ongelmia rahapelien takia tai olet pelaajan läheinen ja tarvitset tukea? Me kerättiin olemassa olevat palvelut Suomessa samalle listalle. Tästä osiosta löydät itsellesi läheltä niin psyykkistä apua kuin talousneuvontaa.

Tilaa meidän uutiskirje
ja vastaanota meidän uutisia, tietoa tulevasta toiminnasta, kuten webinaareista ja muista tapahtumista. 
Meidän uutiskirjeet saapuvat noin kuusi kertaa vuodessa.

Artikkelit